Çoban Kavurma
:: Yemek Tarifleri :: Et yemekleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Çoban Kavurma
MALZEMELER
1 kg kuşbaşı kuzu eti
3 adet soğan
1 tatlı kaşığı kekik
3 adet çarliston biber
1 çay kaşığı karabiber
2 diş sarmısak
½ çay bardağı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir. Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1.5 saat kadar pişirilir. Piştikten sonra üzerine kekik serpilir.
Not : Kesinlikle tahta kaşık kullanınız.
1 kg kuşbaşı kuzu eti
3 adet soğan
1 tatlı kaşığı kekik
3 adet çarliston biber
1 çay kaşığı karabiber
2 diş sarmısak
½ çay bardağı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir. Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1.5 saat kadar pişirilir. Piştikten sonra üzerine kekik serpilir.
Not : Kesinlikle tahta kaşık kullanınız.
peugeot206gti- Yönetici
- Mesaj Sayısı : 35
Yaş : 46
Nerden : kocaeli
Lakap : Pejo
Takım : Beşiktaş
Kayıt tarihi : 04/02/09
Kişisel Değerler
Başarı Puanı:
(0/0)
Seviye:
(0/0)
Güçlülük:
(0/0)
:: Yemek Tarifleri :: Et yemekleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz